Το βιβλιοπωλείο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης αποτελεί τμήμα του Επικοινωνιακού και Μορφωτικού Ιδρύματος από το 1998. Διαθέτει πληθώρα βιβλίων, εικόνων, CD, DVD και ειδών εκκλησιαστικής λατρείας.

Από το 2008 λειτουργεί στον χώρο του βιβλιοπωλείου και χαρτοπωλείο.

Το 2009 εγακινιάστηκε τμήμα ιερατικών ενδυμάτων, σε πολύ καλή ποιότητα και σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Το 2010 ξεκίνησε να λειτουργεί τμήμα ιερατικών σκευών με γνώμονα πάντα την ποιότητα αλλά και τις ανταγωνιστικές τιμές.

Για όλα τα είδη υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής είτε με μετρητά είτε μέσω πιστωτικής κάρτας visa, mastercard, maestro. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα αποστολής εμπορευμάτων σε οποιοδήποτε σημείο με αντικαταβολή μέσω ταχυδρομείου ή courier.

Η δραστηριότητα του βιβλιοπωλείου δεν περιορίζεται μόνο στην πώληση αλλά και στην συμμετοχή στα πολιτιστικά δρώμενα του Ηρακλείου. Από το 2008 συμμετέχει στην έκθεση βιβλίου που διοργανώνει ο σύλλογος βιβλιοπωλών του Ηρακλείου στην πλατεία Ελευθερίας. Έχει διοργανώσει βιβλιοπαρουσιάσεις και ομιλίες πνευματικού περιεχομένου με καλεσμένους σημαντικές προσωπικότητες της θρησκευτικής και πολιτιστικής ζωής του τόπου. Έχει συμμετάσχει σε συνέδρια του Παγκρητίου Συνδέσμου Θεολόγων, έχοντας επικουρικό ρόλο στην προμήθεια των συμμετεχόντων στα συνέδρια, με βιβλία άμεσα συνδεδεμένα με το θέμα του εκάστοτε συνεδρίου, αλλά και με γενικότερες αξιόλογες εκδόσεις θεολογικών βιβλίων. Έχει συμβάλλει στην έκδοση βιβλίων που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την τοπική κοινωνία όπως είναι ο «Παρακλητικός κανών του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Μηνά»

Μπορείτε να επισκεφθείτε και την σελίδα του βιβλιοπωλείου στο facebook: Βιβλιοπωλείο Αρχιεπισκοπής Κρήτης

Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε με το βιβλιοπωλείο στα:
Τηλέφωνο +30 ​2810283141
Fax +30 2810280659
Email​: bookstore@iak.gr


Διοικούσα Επιτροπή Τμήματος Βιβλιοπωλείου

πρεσβ. Σπινθουράκης Αντώνιος (Πρόεδρος)
E-mail: antspin@windowslive.com
κ. Δημήτριος Σάββας
κ. Σπαθαράκης Μιχαήλ E-mail: mspat1@yahoo.gr

Υπάλληλοι

κ. Ευάγγελος Σουργιάς
κ. Μαρία Πιταροκοίλη
κ. Αικατερίνη Μοσχογιαννάκη
κ. Μαρία Ζερβάκη